27 Ağustos 2015 Perşembe

Pixels

Fragmanlarını izleyen ve az çok o döneme ait hatırası olan herkesi heyecanlandıran bir konuya sahip bir film. 3D olmasının da avantajı ile sinemada izledim. 3D avantaj çünkü o dev pikselli oyun karakterlerini dev ekranda daha etkileşimli tecrübe etmeliydim.

Konu itibari ile zaten trailer lardan anlaşılıyor, keza sonu da. Ancak film kesinlikle büyüklere yönelik. Bir çok espri zorlama ancak zaman zaman çok sağlam güldürenler de var. Tabi büyük çoğunluğu +15.

Oyunculuk manasında pek bir şey beklenmiyor ama başrolden ziyade gayet zengin bir yan rol kadrosu mevcut. Tanıdık ve sinema sektöründe olmayan bir çok kişi de yan rollerde rol alıyor. Bazı esprilere konu olmaları da güzeldi tabi.

Görsel açıdan da gayet renkli bir film. Filmde bir çok video oyunundan bahsediyor, içeriği zengin. Filmde geçtiğinde "hakikaten var dı di mi bu oyun da" diyorsunuz. Direk maziye götürüyor sizi.

Zaman geçirmelik bir filmin bir tık ötesinde. Gayet keyif alınarak ve en önemli eğlenerek filmi izleyebiliyorsunuz. Ancak Adam Sandler'ın zorlama oyunculuğu biraz can sıkıcı. Adam oynarken bile filmden zevk almadığı belli.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder